Nejnovější recenze ze sekce Sešívačky
- snadné použití, spoj je pevný, přijatelná cena, spokojenost-už mám druhou
- ke konci záruční doby se mi původní zasekávala a nesepínala, používám však opravdu velmi intenzivně (denně cca 100x použiji)
Nevýhoda: musí se sešívat přesně a silou
Výhoda: sešívání bez spon
- konstrukce umožńující sešívání daleko od okraje papíru
- zatím nemáme odzkoušeno
cena s souladu s kvalitou
malá a lehká sešívačka
- správná velikost
- Sešívá opravdu tak, že drátek je výrazně více smáčknutý (v ohybech) a opravdu lze ušetřit hodně místa v šanonech (odahaduji určitě tak 1/4 šanonu).
- Chod sešívačky je jednoznačný, sešívačka nemá tendenci se na stole "zvrátit" ap.
- Vypadá docela dobře.
- Rozměr drátků - sponek je běžný.
- Někomu se může zdát vysoká cena.
- Není k dispozici moc barevných variant, převážná část sešívačky je černá v jakékoliv variantě, to je škoda.
- Největší závadou je však obtížnost se trefit přesně na místo, kde potřebujeme provést sešití. Je to způsobemo tím, že plastová hlava sešívačky přečnívá přes ocelový strojek o cca 1,8 cm dopředu a o cca 8 mm na obě strany do boků. Zároveň nemá žádný stavitelný doraz. Při běžném postoji u sešívání se lze velmi obtížně trefit. Tento problém mě prostě nenapadl. Tato prostorová dispozice je daná tím, že na přesahu černé hlavy je funkční výstupek, který při dotisku zapadne dolů do strojků a uvede v činnost to ploché domáčknutí.
- Kdo často rozešívá své sešité dokumenty, tak ať raději používá klasickou sešívačku - ploché sešití lze rozešívat obtížněji, ale na druho stranu to může být i výhoda.
Opravdu ušetří místo v šanonech. Ale opravdu se s ní hůře trefuje na správné místo. Stavitelný doraz výrazně chybí. Sice ji níže doporučuji, ale spíše s ohledem na její skutečnou funkčnost plochého sešívání. Kdyby byla na tomto principu třeba o 100 dražší sešívačka s dorazem, tak bych si ji koupil spíše než tuto. Nechci produkt recenzí poškodit, ale když nevidím, kam sešívám, tak to není až tak dobré.
maly
kvalitní
- mmmm
Malá, padne hezky do ruky:-).
- robustnost
- Kvalitní
- Německý výrobek
- Jde ztěžka
rychlý nákup z domova
xxx
- Spolehlivé zboží, vyhovuje nám
- funguje jak má
tento obchod má opravdu nejnižší cenu této sešívačky
Zobrazuji 181 - 200 ze 344 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...18 Další »