Nejnovější recenze ze sekce Sešívačky
- vhodné pro větší počet papírů
- Výborná sešívačka , kvalitní , dlouho vydrží . Má šikovný tvar do ruky . Cena velmi příznivá , vzhledem k výdrži .
- nelze po sešití teprve pár papírů, nějak hdnotit
Levný, kompaktní, tichý provoz.
doporučuji
Pro domácí využití vhodné. Nebo malou kancelář.
již dlouho jsem hledala vhodnou sešívačku pro moje ne moc ohebné prsty ,je jednoduchá ,lehce ovladatelná,nevýhody žádné,určitě doporučuji
- šikovný tvar do ruky
- méně stabilní
Velikost akorát, příjemné do ruky, vyhovuje
- vypadá pevně, uvidíme, jak dlouho vydrží
- kvalitní
- funguje bez problémů
Zatím mám krátce, ale ve srovnání s jinými sešívačkami funguje skvěle, zatím vyzkoušena na max. 20 listech. Sponky na zadní straně netrčí, jako se stávalo u nahrazované sešívačky.
- Kvalitní sešívačka na 60 listů papíru. Oceňuji kvalitní sešívání s minimální námahou, sešívačku můžete při sešívání držet v jedné ruce, aniž byste měli problém sešít větší množství papíru.
- Kvalitní sešívačka na 30 listů papíru. Oceňuji kvalitní sešívání s minimální námahou, sešívačku můžete při sešívání držet v jedné ruce, aniž byste měli problém sešít větší množství papíru.
- Celokovová kvalitní konsrtukce s umělohmotnými doplňky
- Má otočný doraz umožňující ohýbat drátky k sobě ale i od sebe
- Vypadá slušně, kvalitní zpracování za nízkou cenu
- Drátky v zásobníku musí být naprosto volné jinak je zadní tlačná pružina nedotlačí zcela na správné místo. Do sešívačky jsem dal nejprve nějaké starší drátky, ale ty byly problematické i když měly správný rozměr. Nové drátky jsou ale zcela bez problémů.
- Při sešívání je nutné se na sešívačku opřít větší silou než bych očekával. Znám sešívačky které chodí mnohem hladčeji. Je ale možné že se po krátké době oběhá.
Za tu cenu v pohodě věc .
spokojenost
- Kvalita
Zobrazuji 81 - 100 ze 344 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...18 Další »