Nejnovější recenze ze sekce Sešívačky

• Malá velikost
  • Pěkný vzhled
  • Malé náplně
  • Malá velikost občas zaškodí

Tato sešívačka nejenom, že pěkně vypadá ale je tak malá, že se vám vleze kamkoli na stůl. Jsem s ní velmi spokojen, protože mě zatím sešila úplně vše, co jsem potřeboval. Menší náplň není složité sehnat, protože dnes se prodává již mnoho velikostí. Pokud byste přece jenom měli pochybnosti, tak stačí koníka vyzkoušet a případně ho založit do šuplíku. Díky minimální ceně si to můžete dovolit.

Vytahovač drátků Rapesco R4

Vytahovač drátků Rapesco R4

Přidáno: 18. září 2009

• perfektni pomocnik všech úředníků ČR
  • někdy mně kousne dareba

No tedy to je pěkný dravec,má sílu a výdrž.Bez něho bych byl zcela nemožný státní úředník.Co bych si počal s tiskopisy jež drží spojené všemi druhy sponek.A on tenhle vytahovač Rapesco /slyšíte toho dravce -raplej pes?/ to vždy zvládne na 1!Na 200%!!!!Plnou hodnotu nedávám proto,že dokáže taky někdy rafnout do prstů a to bolí -juvajs.auvajs.

SAX 39

SAX 39

Přidáno: 19. června 2009

Menší typ kancelářské sešívačky vhodný i pro domácnost, kde nepotřebujete zase tak často sešívat spousty papírů. Pokud nepotřebujete sešít extra tlusté štosy papírů, tak je tato sešívačka tzv. akorát do ruky. Nemusíte tlačit dlaní na sešívačku položenou na stůl, ale pohodlně se dá sešívat i tak, že ji máte v jedné ruce a papíry v druhé.

Přidáno: 24. února 2009

• Tato sešívačka splní veškeré potřebné sešití dokumentů,cenově je velice dostupná a splní vše co je potřeba.V pohodě doporučuji.
  • Proti není nic.

Zobrazuji 341 - 344 ze 344 recenzí 1...14 15 16 17 [ 18 ]