Nejnovější recenze ze sekce Sešívačky
- nevydržel
Sešívačka se rozpadla asi po měsíci používání
- KVALITNÍ A LEVNÉ!!!!
- BEZ SLABIN!!!
100%DOPORUČUJI!!!
- Kazety na sponky jsou jednorázové a nejde je plnit! Kazety vyjdou podstatně dráž než běžné sponky. Navíc nejsou běžně v obchodě, takže se musí objednat a prodraží se ještě o poštovné při zasílání ....
Funguje dobře, ale kazety jsou otravné a drahé.
- První den po použití (cca 100 sponek) se v sešívačce ohnul horní plíšek který vytlačuje spony a vypadl. Šel sice narovnat a dát zpět a sešívačka sešívá, ale očekávám že se závada bude opakovat.
Kvalita výrobku není nic moc nebo jsem měl smůlu na špatný kus.
- Perfektní funkce, spolehlivé sešití, stiskne perfektně listy k sobě, drátek je slisován do roviny, nikde nic nevyčuhuje.
- Bytelné provedení.
- Těžší než běžné sešívačky, kovová konstrukce. Vyžaduje razantnější stisk pro perfektní výsledek.
Jednoznačná volba pro časté použití v kanceláři. Není problém sešít i více listů.
Po zkušenostech s jinými typy, bych si jinou již nevybral.
- Lehounká, dá se s ní sešívat jednou rukou.
- V horní části má slabounký do pravého úhlu ohnutý plíšek, který je na dvou místech zataven do plastu. Pokud se ohne, což se stává často, z plastu se nevratně vyštípne. Je to neopravitelná závada, která byla důvodem pro přezbrojení na Leitz.
Šetřit se nevyplácí. V žádném případě nedoporučuji. Snad jen pro příležitostné sešití.
- výborně padne do ruky
- spolehlivost
Tuto sešívačku mám v kanceláři, kde každý den něco potřebuji sešít. Výborně padne do ruky, takže z ní nebolí ruka. Výhodou je i velká vůle výběru místa sešití od hrany papírů. Doporučuji.
průměrná sešívačka na malé sponky, vyrobená kdesi v Číně (dle obalu), funkční dle očekávání
- ulehčení práce
dobrá cena/výkon
- nápad
- funkce
přesně toto jsem potřeboval
- Perfektní sešívačka.
- Funguje dobře.
Nutně jsem potřeboval novou sešívačku.
S touto jsem spokojen.
Používání je snadné.
Určitě doporučuji.
- Dostupná cena
- Je třeba sešívat opatrně, já se pokusil sešít kožené pásky u bot a planžetka na oddělování skobiček praskla, takže se musí koupit nové. Je třeba nevyvíjet velký tlak.
Dostupná cena, pěkný vzhled i se zdá být kvalitní, ale slabé místo je planžetka, která se zlomila.
- Krásná barva
- Pevná kovová konstrukce
Skvělá sešívačka, která skvěle vypadá a funguje beproblému - tak, jak udává výrobce - sešívání bez zasekávání drátků - opravdu funguje
spokojenost
Perfektní
- Levná.
- Bez problémů sešije uvedených 20 papírů.
- Levný provoz - drátky.
- Trafo do sítě v balení.
- Automatické sešití, bez nutnosti cokoliv mačkat.
- Nemá doraz, kde by se dala natavit vzdálenost sešití od kraje. To má až vyšší model.
Momentálně sešito cca. 1 000 šešití a bez nejmenšího problému.
- Spokojenost
- žádná
spokojenost
- Málo používaná velikost spon. Mám doma několik různých velikostí běžně používaných spon ale ani jedny nepasují. Tato sponkovačka nesepne větší množství papírů.
Lituji této koupě
- Spolehlivost.
Spolehlivá.
- Kvalitní, kovový - robustní a spolehlivý
- Neznám
Kvůli přednostem již zmíněným výše
Zobrazuji 301 - 320 ze 344 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18 Další »