Nejnovější recenze ze sekce Sešívačky
Výrobek je dobrý do ruky, ale vypadává mi přirážecí jazyček. Doufám, že se mi neulomí.
- Funguje 100%
Vyzkoušel jsem mnoho výrobců. Od nyní: Leitz navždy !!!
- Robustní konstrukce
- Stačí málo síly pro prošití více papírů
- I při nastavení dorazu se nemusíte trefit přesně do hřbetu brožury, chce to trochu cviku (to je problém většiny sešívaček).
- Vysoká cena.
Nic vhodnějšího pro svoji práci jsem nenalezl (neberu li v potaz profesionální stroje s úplně jinou cenou.
Při výběru jakékoli sešívačky je nutné brát s velkou rezervou informace výrobce o množství papíru, který je možno prošít.
Moje zkušenosti jsou, že toto číslo je třeba vydělit minimálně čtyřmi.
PLUS SL-106
Přidáno: 24. září 2012
(naposledy upraveno 24. září 2012)
Zakoupeno v MONAPRO spol. s r.o.
- zajímavý
- nepotřebuji spojovače
pěkný, akorát do ruky, šetří přírodu
PLUS SL-106
Přidáno: 24. září 2012
(naposledy upraveno 24. září 2012)
Zakoupeno v MONAPRO spol. s r.o.
- úspora sponek
- neudrží větší počet listů
lepší archivace v šanonu
- kvalitní
Využíváme k sešívání kartonů ( krabic)z 3 vrstvé lepenky.
Pracujeme s výrobkem 5 dní asi 35 hodin.
Spolehlivý, není poruchový. Za tuto cenu super výrobek.
- Obyčejnou kancelářskou svorkou (24x6) jsem sešil nopové folie z pevného plastu. Za jeden den práce jsem použil asi 3500 sponek.
- Na sešívání tvrdších materiálů (nebo stohy papíru) bych uvítal delší rukojeť +5cm. Delší páka by ušetřila zápěstí.
Skvělý produkt. Dodržet postup práce, promazat na vyznačených místech nebo profouknout stlačeným vzduchem. Kleště mají oproti kancel. sešívačkám bytelné a přesné vnitřnosti.
- nic nevydrží, kovové součástky se lámou, stačí jedno spadnutí ze stolu a je konec. Zase tak levná není, aby nic nevydržela.
začnu kupovat jiný výrobek
- levné
- nekvalitní
nestálo to za to
odpovídající kvalita ceně.
jsou v pořádku
- Klasika
- Kvalitní
- Pružina v podavači sponek je moc silná
Tato sponkovače je snad nejznámější, alespoň tedy v mém okolí. Sešívám s ní denně a bez problémů. Jediným problémem je příliš silná prožina. Pokud chci dát do zásobníků vícero sponek, tak prostě při zavírání vylítnou. Musím tedy vždy dát jeden "slepenec" a ten celý "vyšít" a poté zase dát nový.
I tak bych totu sponkovačku doporučil všem.
- Do ruky
- Někdy špatně ohne sponku
Obyčejná, jednoduchá a levná sešívačka. Na občasné sešívání ideální. Sešívám s ní běžně dva listy k sobě a to je bez problémů (většinou). Sem tam totiž špatně ohne sponku. Více papírů zvládne také sešít, ale slibované maximum 25 papírů jsem nezkoušel.
Doporučuji všem co chtějí klasickou a levnou sešívačku do ruky, do které se dávají normální, klasické a obyčejné sponky.
- Dobře si poradí s větším počtem papírů
- Nedotahuje sponky při malém počtu papírů
Zatím nemám moc zkušeností
- Kvalitní sešívačka, jednoduchá obsluha, jsem s ní velmi spokojen.
- Nízká cena
- Kvalitní provedení a materiál
- Spojuje papír ve dvou polohách
- Sešití až třiceti listů běžného papíru
- Standardní sponky
- Vůbec nic jsem nenašel
Esselte HS1 je kancelářská sešívačka. Její tvar je klasický s kruhovým zakončením. Horní víko se odklopí a zde jsou umístěny standardní sešívací sponky a pružinovým mechanismus, který sponky posouvá dopředu. Sešívačka dokáže naráz spojit až třicet listů běžného papíru. Samotný spojovací mechanismus lze nastavit na dvě polohy sešití - protože kovové kolečko lze otočit. První poloha je standardní ohnutí sponky dovnitř a semknutí papíru. Druhá poloha rozevře konce sponky směrem ven a tím zablokuje a semkne listy papíru. Více mi ale vyhovuje normální spojení, protože mi přijde praktičtější. Sešívačka je levná a sponky také koupíte za pár korun. Jsem sní spokojen a doporučuji i ostatním.
- velice pěkné zpracování
- ve více barevných verzích
- speciálně malá velikost, která se vejde úplně kamkoliv
- kvalitní zpracování
- jednoduchá manipulace
- dobrá cena
- obsahuje malé náplně, které se trochu hůře shání
Perfektní věc, která je vhodná na cesty. Tuto malou sešívačku mi dal taťka, protože je koupil někde dvě v akci, tak mi jednu dal. Sešívačku tak nosím každý den v pouzdře do školy, abych měla možnost ji ihned použít. Je to dobrá věc, vzhled se mi moc líbí, existuje i ve víc barvách, takže si každý vybere. Do sešívačky se dává také náplň v podobě malých sešívacích drátků, zásobník je sice menší než u normální sešívačky, ale stačí to tak na pár důležitých listů. Jediné, co mi vadí je, že se náplň dá hůře sehnat, ve všech papírnictvích u nás nebereou ty menší velikosti, takže to může být problém, ale jak náplně seženete, tak vám zase dlouho vydrží. Sešívání je jednoduché, zvládne to každý. Je to fakt účelná věc na cesty.
- klasický vzhled
- kvalitní sešívání i více papírů najednou
- velký zásobník
- decentní barva
- dobré zpracování
- dobrá značka, která vydrží
- vyšší cena, která odpovídá kvalitě
Můj taťka pracuje hodně s různými lejstry a papíry, které potřebuje mít přehledně uskladněny i na mnoho let pozadu, proto si zakoupil tuto sešívačku, kterou moc často používá a má ji neustále připravenou na svém pracovním stole k použití. Sešívačku nemusí ani tak často plnit, protože má docela velký zásobník na sešívací drátky, i tak je výhodou, že do nich pasují tradičně velké sešívací drátky. I já sešívačku často používám. Nejprve šlo zcvakování trochu ztuha, ale po čase se trochu rozchodí. Důležité je, že zcvaknutí drží dobře, takže papír je pevně a přesně ukotven. Pro organizaci papírů a všech různých tiskovin je to super pomůcka, kterou podle mne musí mít každý doma pro akutní použití.
- kvalitní materiál = dlouhá životnost
- elegantní vzhled
- jednoduchá manipulace
- nepoškrábe se, je z nerezu a kvalitního materálu
- do sešívačky jsou normální spony
- sešívačka je vhodná jak pro sešívání v jedné ruce nebo na stole
- je skladná a celkem malá, takže se dá kamkoli zaskočit
- malý zásobník pro spony
Maped vyrábí ty nejlepčí sešívačky a děrovačky na českém trhu, které nabízí jednoduchou práci a elegantní vzhled. Je vhodně do kanceláře nebo domů na pčítačové stoly nebo na stoly vašich dětí.
Zobrazuji 321 - 340 ze 344 recenzí « Předchozí 1...14 15 16 [ 17 ] 18 Další »