Nejnovější recenze ze sekce Sešívačky
- Objednával jsem vysvědčení pro žáky základní školy. Celá polovina tiskopisů byla jiná, než jsem si objednal, tudíž nepoužitelná. Pro toto neexistuje žádná omluva. Cožpak v takové firmě neexistuje kontrola zakázek? Nebo se jedná o "odborníky", kteří od sebe jednotlivé typy vysvědčení nerozeznají?
Samozřejmě, po rozbalení balíku nereklamovatelné. Zřejmě chceme po dodavatelích moc, když si přejeme, aby dodali zboží, které si zákazník objedná. Nahoře a dole byly správné tiskopisy, v prostřed ty špatné. Neuvěřitelné, neodpustitelné, nikdy více, ostatní budu před objednávkami od SEVTu varovat!!!!!
POZOR!!! SEVTu se raději VYHNĚTE, když máte možnost si vybrat konkurenci!!!
- Můžu používat běžné spony
- nevím
Doporučuji všem
- kompaktní rozměr, dobrá cena
- nechává otevřené spony, drátek každé druhé sešití zajede někam mimo vodící linky a zasekne se tam, děs
Na krámě byla jen tato, navíc za dobrou cenu. Sešívačka ovšem nesešívá jak by měla - u každého druhého sešití nechává otevřenou sponku. Jednou jsem ji reklamoval, přišla jakože opravená, ale v podstatě beze změny. Akorát se u sešívání naseru.
- sešije hodně
- je velká jako kráva
dobrý na sešití mnoha papírů
měla jsem starší verzi- celokovovou , s novou je lepší manipulace, lepší sedne do ruky
- Malé, vejde se do ruky, pro menší děti se s tím dobře pracuje. Vtipně vyrobené - zebra :o)
- zatím sešívá
- taková vachrlatá
průměr, stačí
Dobrý
- Výkonný, bytelný, kvalitní nástroj.
- Ovládání chce trochu cviku. Ale po pár pokusech už šije parádně.
Dobrý poměr kvality, počtu sešitelných listů a ceny.
Novus B 8FC
Přidáno: 13. srpna 2014
(naposledy upraveno 13. srpna 2014)
Zakoupeno v TonerPrint.cz
- Ploché sešívání.
- I na malý počet listů lze použít velké sponky (konce se nesrazí)
- Veliký zásobník na sponky
- Sešívat jde díky použitému systému "power on demand" opravdu velice lehce.
- Kvalitní dílenské zpracování.
- Udávaný výkon je 50 listů, lze však sešít i více listů.
- Spony se i při větším počtu listů nikterak nekroutí.
- sešívačka je super
super
Spokojenost s kvalitním výrobkem
- Perfektní udělátko.
Doporučuji všem kancelářským. Lehká aplikace a opětovné použití sponek.
dobrá kvalita
- Konstrukce
- Mozno volit jakym zpusobem sesivat
- Vyzkouseno 67 listu s vetsima sponkama.
Dobra sesivacka za tu cenu.
- ploche sesivani
dobrý produkt
- kvalitní celokovový kus
- rakouský výrobek
Používám jen pár dnů, a nezkoušel jsem sešít 45 listů, ale celkové provedení vypadá výborně.
automatické sešívání je řešeno spínačem, který se nachází na tom oranžovém posuvníku. Tedy automatické sešití lze jen v jedné "hloubce". Manuální sešití je řešeno tlačítkem z vrchu. Zatím na originální sponky bez jediného problému. Sešití je trošku hlučnější, ale je to dobrý pomocník
Super sešívačka, opravdu ploché sešití, za fajn cenu.
- Trochu větší do ruky.
Mohly by být nabízeny společně také adekvátní náhradní náplně.
Zobrazuji 281 - 300 ze 344 recenzí « Předchozí 1...13 14 [ 15 ] 16 17...18 Další »