Nejnovější recenze ze sekce Sešívačky
- Sice není nejlevnější ale určitě nejlépe sešívá. Zcela bez zasekávání a žmouláni, prostě přesná sešívačka. Používám v kanceláři už přes rok, celkem často, sešívám většinou kolem 30-50 listů a za tu dobu jsem neměl ani jeden kiks. Neskutečný klid pracovat s touhle sešívačkou. Koupil jsem si teď druhou domu.
Podle mně nejlepší ruční sešívačka.
jinde jsem to nesehnala, je to alternativa klasických sešívaček
- Hezký design
- Veselé barvy
- Dírky vždy stejné kvality
- Možnost dírkovat i tvrdé papíry
- U plastových sáčků se někdy neudělá pěkná dírka
Já jsem si sadu rapid funky mini objednal hlavně kvůli děrovačce. Dcera chtěla sešívačku, tak jsem vybral tento vzhled. Je sice trochu dětinský, ale proč si nerozveselit náročný den v práci. Spíš bych to ale doporučil dětem, než někde do kanceláře. Každopádně děrovačka děruje přesně podle mých představ a přání, takže jsem spokojený. Jen jsem jednou chtěl udělat díky i do plastových sáčků a to už se úplně nepodařilo. Dvě ze tří dopadly dobře, ale ty jedny vždy byly trochu "postižené". Na sáčky nebo na nějaké jemné věci bych proto doporučoval spíše dírku vystřihnout nebo udělaj nějak jinak. Touto metodou nemusíte totiž vždy dosáhnout požadovaného výsledku.
- Lehká
- Jednoduchá k použití
- Pěkná
- Cenově výhodná
Retro děrovačka je fajn. Můžete si s ní udělat dírky jako do obyčejného papíru, tak i do plastových sáčků apod. Já jsem s ní strašně moc spokojená. Navíc i ta cena byla prakticky za hubičku. Nic bych jí nevytkla.
Stylové
Rapid Classic K1
Přidáno: 7. července 2015
(naposledy upraveno 7. července 2015)
Zakoupeno v EM-SHOP
kvalitní provedení, spolehlivé
- Dobře se drží
- Nejraději bych napsal vše, ale protože se dobře drží tak vše ostatní.
Není schopna sešít listy pokud je tam méně sponek a když už sešije musím sponku rukou dotlačit k papíru. Už jsem několikrát otevřel okno na vyhození 250kč ale nemám ještě novou tak jsem to okno zase zavřel.
- funkční :-)
:-)
- nemám problém
dobrý výrobek
- design
malo muziky za hodne penez, daji se koupit levnejsi a kvalitnejsi
Tento produkt znám z předchozího zaměstnání.
Snadná a rychlá manipulace Opakované použití.
Mohu jenom doporučit.
- Velký sešívací výkon
- Celoplastové provedení s částečně kovovým "jádrem".
Vhodné spíše pro velké objemy sešívání, náročné na místo na uskladnění. Zatím sešívá dobře.
- Je to nákup na doporučení.
Tento produkt je vybrán z pracovních důvodů.
Zkušenost s tímto produktem je zatím krátká a na doporučení kolegů.
- Výborné !!
Výborný e-shop !
- Základní, ale kvalitní sešívačka s možností vytáhnutí sponek
- nemám nic proti
Základní ale dostačující sešívačka. Dobře se stiskává. Super je odstraňování sponek. Zároveň spokojenost s nákupem na www.shop.alera.cz Doporučuji!
Pěkný design
určitě doporučuji velká ochota
Velmi dobře se s ním pracuje.
Doporučuji všem do kanceláře.
- Ploché sešívání, možnost sešití až 50 listů, lehké ovládání při sešívání v ruce.
Zobrazuji 261 - 280 ze 344 recenzí « Předchozí 1...12 13 [ 14 ] 15 16...18 Další »